БСТ И БФС отбелязват 25 г. от златния гол на Емил Костадинов с турнир по джаги

Късметлии от моментната лотарийна игра „Фен зона" на СПОРТ ТОТО са сред участниците в турнира

БСТ И БФС отбелязват 25 г. от златния гол на Емил Костадинов с турнир по джаги
Всички помним 17 ноември 1993 г., когато Господ стана българин! Тогава в 90-ата минута на мача между България и Франция Емил Костадинов вкара втория си гол и след изключителна победа с 2:1 страната ни се класира за Световното първенство в САЩ.
 
За да отпразнува незабравимата годишнина от славната футболна победа, Българският спортен тотализатор и Българският футболен съюз организират състезание „Фен зона за джаги" на 17 ноември.
 
Името на турнира е вдъхновено от моментната лотарийна игра „Фен зона" на СПОРТ ТОТО, която увлече футболните запалянковци с печалби за над 36 000 000 лева. Тя се реализира в сътрудничество с Българския футболен съюз, а регистрацията на непечелившите талони донесе 10 професионални футболни джаги на изтеглени чрез жребий късметлии.
 
Масите за джаги ще бъдат връчени на новите им собственици лично от Емил Костадинов. Печелившите ще имат и възможността да се включат в турнира на 17 ноември, като се изправят лице в лице срещу едни от най-известните спортни журналист в България. Кой ще грабне купата на турнира, предстои да разберем.
 
Тази година ТОТОТО осигури 200 000 лева за купуване на професионални топки за 14-те български отбора от Първа лига - същите като тези, с които се играеха и мачовете на Мондиал 2018. Те се използват и в официалните срещи от нашето първенство.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки