Ренета Камберова и д-р Ангелова ще палят децата по спорта

16 спортисти ги подкрепят инициативата им "Мисия спорт на любимите герои"

Ренета Камберова и д-р Ангелова ще палят децата по спорта
"Златното момиче" на България Ренета Камберова и д-р Денислава Ангелова председател на сдружение „Асоциация „Докосни дъгата” се събраха заедно, за да работят за това най-малките ученици да се влюбят в спорта.
 
Националният проект „Мисия спорт на любимите герои”, който стартира съвместно със сдружение „Пазарджик спортува”, има за цел да популяризира физически активния начин на живот сред децата от 1 до 4 клас.
 
На 20 ноември, вторник, от 11,00 часа Ренета Камберова и д-р Денислава Ангелова ще разкрият повече подробности около инициативата на пресконференция в музея на спорта на Национален стадион "Васил Левски".
 
16 добре познати български спортисти от 14 вида спорт подкрепят инициативата на Златното момиче и и д-р Ангелова, като имената им се обявяват поетапно на официалната страница на "Мисия спорт на любимите герои” във Фейсбук.
 
Сред първите, които откликнаха на идеята са съотборничката и приятелка на Ренета в ансамбъла Христиана Тодорова, баскетболистът Асен Великов, бронзовата олимпийска медалистка в борбата от Рио де Жанейро Елица Янкова и шампионът в таекуондото Рами Шау. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки