Етър запазва Гълъбов и Колев до края на сезона?

До края на декември ще стане ясно дали двамата ще станат собственост на виолетовите

Етър запазва Гълъбов и Колев до края на сезона?
ЦСКА планира да остави Пламен Гълъбов и Никола Колев в Етър и през пролетта. Бранителят и халфът са преотстъпени на "Ивайло" до края на годината, но армейците нямат планове да си ги връщат на този етап.
 
Гълъбов и Колев са под наем в Етър за втора поредна година и отново се утвърдиха като основни футболисти в тима, воден от Красимир Балъков.
 
Не е изключено двамата дори да станат изцяло собственост на Етър. Разговори в тази насока вече са водени, но въпросът остава отворен. През декември ще се реши дали Гълъбов и Колев ще бъдат преотстъпени и напролет, или болярите ще придобият правата им.
 
Под наем от ЦСКА в други клубове има още няколко играчи. Лявото крило Александър Георгиев е в Септември Сф, също до края на годината. Той обаче оперира менискус и по тази причина няма да играе в остатъка от есенния дял. И Георгиев по всяка вероятност ще остане в Септември напролет.
 
Вратарят Георги Китанов пък е в Черно море до края на годината, но варненци нямат намерение да го задържат и за втория дял. На стража вероятно ще му се търси друг отбор, тъй като в ЦСКА е 3-та опция след Черниаускас и Стипица.
 
В Литекс пък са вратарят Слави Петров и нападателят Тонислав Йорданов, като се очаква те да доиграят сезона в Ловеч. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки