Стойчо Младенов: Винаги ще съм вариант за ЦСКА

"Отношенията ни с Гриша Ганчев са професионални", заяви треньорът

Стойчо Младенов: Винаги ще съм вариант за ЦСКА

Стойчо Младенов говори пред колегите от Блиц относно новия му договор с Кайсар, както и по темата "ЦСКА".

"Задачата, която ни беше поставена в Кайсар, я изпълнихме на 100 процента. Както и миналия сезон. Това са две отлични години. Останах, защото перспективата се очертава да е много добра, даже бих казал - отлична. Удължих договора си най-вече заради губернатора на града Кушербаев, който е и шеф на футболния клуб. Аз и моят екип се радваме на огромно уважение не само от негова страна, но и на всички местни фенове.

 

Имах две предложения. Едното от Казахстан, а другото извън тази страна. За моя радост при всяка една промяна в ЦСКА или при индикации за такава моето име е едно от първите варианти. Благодарен съм на феновете, че не ме забравят. Аз винаги ще бъде вариант за ЦСКА. Повече темата обаче не искам да я коментирам. Ще я коментирам, когато се върна в клуба. Няма да скрия тогава нищо.

 

Отношенията ни с Гриша Ганчев са професионални. Коректни отношения. Но за разговори и срещи - спирам дотук. Темата ЦСКА не искам да я коментирам", каза той.

 

Младенов беше попитан дали ще се откаже от част от сумата, която има да получава от ЦСКА след плащането на емблемата и активите на фалиралото дружество.

 

"Няма да ви отговоря и на този въпрос. Не ме питайте. Това са лични неща", отговори той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки