ИЗВЪНРЕДНО: Разкриха причината за вратарския проблем в Левски!

Вижте кой ще пази за "сините" до края на годината

ИЗВЪНРЕДНО: Разкриха причината за вратарския проблем в Левски!

Николай Кръстев ще застане на вратата на Левски в оставащите пет мача до края на годината, научи NOVA. А ето и каква е основната причина за вратарската криза в синия тим.

Според един от водещите експерти по вратарската тема и бивш страж на „сините” Йордан Господинов, неадекватните тренировки при италианеца Доменико Ботичела, който бе част от щаба на Делио Роси, са в основата на сегашната драма под рамката в отбора на Левски.

„За мен лично, първо, вратарите в Левски в продължение може би на година под ръководството на Доменико, треньорът на вратарите, които беше с Делио Роси, в никакъв случай нямаха оптималния тренировъчен процес. Това мога да го заявя категорично. Не е хубаво да коментираме човек, който вече не в България, но при всички положения, тренировъчният процес, който се водеше с вратарите в тази една година по-скоро бих го оприличил на тренировъчния процес, който трябва да се води от 12 до 15. В никакъв случай мъжки футбол. Изобилстваха много упражненията с ръка, по-скоро емоционален характер на упражненията, много изкуствена среда в тренировките и съвсем нормално се стига до това самите вратари да не бъдат в оптималното си състояние по време на мачовете”, коментира Йордан Господинов.

„Преди някой да си отвори устата и да съди Божидар Митрев, нека първо хората да се замислят какво тренираха вратарите в продължение на една година под ръководството на Делио Роси. Пак казвам, аз съм имал възможността да наблюдавам тренировъчния процес, не искам да оправдавам на 100% Божидар. При всички полежения някъде е трябвало и можело да се намеси по-добре, но когато имаш подобен тренировъчен процес съвсем нормалното е да не си оптимална форма. А големият проблем на вратарския пост е, че когато в няколко мача поред ти не си в оптимална форма задълбаваш вече в психологическа криза. И когато един такъв човек влезе в психологическа криза, изваждането му е много трудно”, заяви още Йордан Господинов.

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Левски на печалба, вижте финансовия отчет на „сините“

Ето какво пишат от „Герена“

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки