Пратиха Кирил Десподов на лечение в Белград

ЦСКА избира между трима португалци за методист на школата, всички са били вече в София на разговори

Пратиха Кирил Десподов на лечение в Белград
ЦСКА изпрати нападателя си Кирил Десподов в Белград на лечение при известната Мариана, за да може по-бързо да се възстанови, след като отпадна от двубоите на националния отбор заради разтежение. 
 
Очаква се Кирил да се прибере в София в събота и от понеделник да поднови тренировки с останалите си съотборници, които обаче са прекалено малко заради купищата национали, които има ЦСКА.
 
„Червените" ще избират между трима португалци за нов методист на школата. Всички кандидати са били вече в София, като сега се очаква да бъде избран един.
 
Той ще трябва да направи план за тренировките, като най-вече ще се наблегне на физическата подготовка, за да се ускори създаването на нови таланти.
 
По времето на Гриша Ганчев в Литекс действаше най-добрата школа у нас, като в момента повечето футболисти в националния ни тим са минали през нея.
 
Идеята е и ЦСКА да започне да действа толкова ефективно. Тимът се е насочил към Португалия, защото там и в Испания през последните години се работи най-добре с младите играчи.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки