Сензациите в пресата: Предложиха чуждестранен вратар на Славиша

Хичо и Делев стартират срещу Словения

Сензациите в пресата: Предложиха чуждестранен вратар на Славиша

"Меридиан мач": Предложиха на Славиша чужденец, той познавал треньора му

 

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович е отчаян от вратарската криза на „Герена". Той е разкрил пред фенове, че е смятал да разчита на младока Николай Кръстев до края на годината, но е останал разочарован от действията му в контролата с Монтана. Веднага след въпросната среща главният скаут на „сините" Кирил Вангелов е предложил на Стоянович вратар от чужбина. Славиша обявил, че ще се обади на свой приятел, който към този момент му е треньор, за да го проучи.

 

"Меридиан мач": Ел Маестро даде свободно на своите

 

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро освободи футболистите си за уикенда и ще ги събере за първа тренировка едва утре. Тогава ще започне и същинската подготовка за гостуването на Дунав, което ще бъде в събота.

 

Ел Маестро отново се отказа от идеята да търси съперник на тима си за контрола по време на паузата за мачовете от Лигата на нациите. Младият специалист предпочита да работи повече с футболистите си и да наблягат на тактическите занимания. Този път той е привилегирован, тъй като може да разчита на по-голяма част от играчите си. ЦСКА дава четирима футболисти за националния тим - Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Кристиян Малинов и Кирил Десподов, но последният се контузи и бе пратен на лечение в Белград. Валентин Антов е с юношеския тим до 19 години, а Жоржиньо ще играе за Гвинея Бисау. Всички останали се готвиха на Панчарево през седмицата и ще се съберат отново утре.

 

"Тема спорт": Хичо и Делев стартират срещу Словения утре

 

Селекционерът на България Петър Хубчев има да решава сериозен ребус в атака за утрешното решително домакинство на Словения. Тодор Неделев получи жълт картон срещу Кипър и е наказан. Аут заради контузия е Десподов. Това отваря място сред титулярите за Николай Димитров. Хичо влезе като смяна в Никозия и донесе точката с гола си от дузпа в края.

 

Друг от резервите - Спас Делев, също се очаква да е сред 11-те утре. Той ще заеме мястото на Божидар Краев, който се представи слабо срещу Кипър.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки