Проститутка надруса и ограби бивш голмайстор на Локо (Сф) (СНИМКИ)

Антунович обяви награда от 500 евро за "главата" на измамницата

Проститутка надруса и ограби бивш голмайстор на Локо (Сф) (СНИМКИ)

Бившият голмайстор на Локомотив (София) Саша Антунович е бил дрогиран и обран от проститутка, оплака се самият той във "Фейсбук". 44-годишният сърбин се е забъркал в колоритния екшън, докато е бил на гости на свои приятели в Хосковските минерални бани.

 
Цоко, който игра в "Надежда" 2004 до 2009 е повикал жрицата в хотелската си стая. Открил я в специализиран сайт за запознанства, където проститутката предлагала секс срещу само 20 лева. Подпийналият Саша обаче не зацепил, че обявата е примамка за наивници...
 
Часове по-късно се събудил гол в кревата и установил липсата на сериозна сума пари, която имал в портфейла си. Сърбинът твърди, че компаньонката го е дрогирала, сипвайки му тайно някакъв опиат в питието.
 
 
"Росица Иванова, този хасковски жумел дойде на адреса и ме дрогира и окраде. Давам 500 лева награда за адрес и телефон", пусна обявата за издирване на проститутката Саша Антунович в популярната фейсбук група "Шкембе чорба".
 
 
Участвалият във "Вип Брадър" бивш футболист, е доста активен в социалните мрежи. Там той почти всеки ден публикува снимки от личния си живот, най-вече от запои с авери. На един от фотосите пък Антунович държи пачки с евро и към него добавя следния текст: "Имам ойро, не е кат да нямам ойро".
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки