Андреа: Става ми лошо като видя булчинска рокля

"Време е с Кубрат да започнем да работим за деца"

Андреа: Става ми лошо като видя булчинска рокля

Преди години ме снимаха за каталог и трябваше да облека булчинска рокля. Стана ми лошо, почервенях. Нещо като алергия се получи. Когато свалиха роклята, се почувствах много добре. Успокоих се, разкри певицата Андреа в предаването „Тази неделя“ по bTV. 

 
„Иначе харесвам сватбите. Много са романтични. И двамата с Кубрат сме „за“. Споделяме чувството, че когато се създават деца, трябва да сме женени. Не съм мислила дали искам голяма и тайна сватба.“, разкри блондинката.
 
Тя разкри още любопитни подброности за връзката си с боксьора Кубрат Пулев.
 
„Когато той тренира за мач, избягваме да се виждаме. Той спазва режим. Става много рано, има определени часове, в които трябва да спи. Храни се по определен начин. Това са все неща, които са разминават с моя режим. Затова е по-добре да не се виждаме, за да не му преча. Мисля, че така е нормално.“, коментира Андреа.
 
„Аз също искам да имам голямо семейство и може би е време да започнем да работим за това, тъй като годините си минават. Часовникът тиктака. Може би малко се разпиляваме повече заради кариерите си. И двамата искаме семейство, но като дойде време за мач той се настройва към него, а аз към музиката.“, призна певицата на въпрос дали споделя желанието на Кобрата за пет деца.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки