Испания надви Босна с резервите (ВИДЕО)

Луис Енрике даде шанс на футболистите с по-малко минути за националния екип

Испания надви Босна с резервите (ВИДЕО)

Испания победи с минималното 1:0 Босна и Херцеговина в контрола среща, играна в Гран Канария. Момчетата на Луис Енрике излязоха в добро настроение за срещата, след като по-рано днес Англия надигра Хърватия в мач от тяхната група в Лигата на нациите, което определи, че вторите в света ще отпаднат в долна дивизия. 

Луис Енрике заложи на доста от футболистите, които не разчита толкова често, но това също донесе положителен резултат. Първото полувреме премина доста скучно, като испанците отправиха едва три удара по посока на Сехич. 

След почивката нещата се промениха и атаките на домакините зачестиха. Алваро Мората и Марко Асенсио на няколко пъти стреляха опасно, но ударите им бяха спасени. Така 12 минути преди края Браи Мендес успя да реализира победния гол след като Сехич не успя да улови удар извън наказателното поле и 15-ката на испанците направи добавка сам срещу вратаря. 

В самия край на срещата Асенсио, Йоренте и Форналс имаха шанс да направят победата на своя тим по-отчетлива, но не успяха да реализират. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки