Агуеро: Готови сме за втора поредна титла

"Всичко ще зависи от нас", заяви нападателят

Агуеро: Готови сме за втора поредна титла

 Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро вярва, че “гражданите” могат да станат първият отбор от десетилетие, който печели титлата в два поредни сезона. Аржентинецът бе част от тима и трите пъти, когато Сити стана шампион през последните години. 

 
"Не е лесно да спечелиш Висшата лига в поредни години, коментира Агуеро в интервю за “Скай Спортс”. - В съблекалнята обаче виждам същата енергия, същия подход, както миналия сезон, и това ме кара да се чувствам уверен. Ако продължаваме по този начин, концентрирани сме, мисля, че имаме голям шанс отново да спечелим.Играем заедно от дълго време, почти същите играчи сме от миналия сезон и знаем как да играем заедно. Всичко ще зависи от нас, но можем да го направим."
 
Серхио започна отлично новата кампания, като вече има 11 гола във всички турнири. Той обяснява, че формата му се дължи на операция на коляното, която е направил през април. "Страдах от доста време, минах през доста медицински процедури. В края на миналия сезон реших да се оперирам преди световното първенство. От тогава се чувствам отлично, няма никаква болка", сподели аржентинецът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки