Синдик Милева не е започнала разплащането на кредиторите

Чакам доста от тях да ми изпратят необходимите документи, призна тя

Синдик Милева не е започнала разплащането на кредиторите
Синдикът на ПФК ЦСКА АД Дора Милева направи коментар пред "Тема спорт" какво се случва с разпределението на 8-те милиона, платени за емблемата.
 
"Ред Енимълс" спечели търга за активите на фалиралото дружество и плати колосалната сума на 11 октомври. Оттогава изминаха близо 40 дни, но сумите все още не са започнали да текат към кредиторите.
 
"Още не съм започнала да разпределям 8-те милиона. На този етап не се случва нищо ново, тъй като чакам доста документи от кредиторите. Не съм броила колко точно, но доста от тях не са ми изпратили свои банкови сметки, на които да им се преведат парите.
 
Тези, които вече са предоставили сметки, в момента няма как да получат своите средства. Сами разбирате, че няма как да се предвиди колко време ще отнеме цялата процедура. Хубавото е, че за нея няма краен срок", каза Милева.
 
Фирмата "Peд Енимълс" е с представител Искра Григорова, която наследи тартора на агитката Иван Велчев-Кюстендилеца. Григорова също така попадна и в новия Съвет на директорите на ЦСКА заедно с назначения за изпълнителен директор Пламен Марков и полковника Фильо Филев.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки