Еди Хърн иска ветерани срещу Джошуа вместо Кобрата

Вижте каква изненада готви мениджърът на световния шампион

Еди Хърн иска ветерани срещу Джошуа вместо Кобрата
Прмоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн назова четирима потенциални съперници за своето звездно момче през април, а две от тях са доста изненадващи. Сред тях обаче не попада името на Кубрат Пулев.
 
Най-желаният двубой от Джошуа за галавечер на "Уембли" е срещу Дионтей Уайлдър или Дилиан Уайт. Шампионът и неговият мениджър искат обединителен мач с Уайлдър, но всичко зависи от преговорите с неговия отбор, а и от мача на Дионтей с Тайсън Фюри на 1 декември.
 
По-сигурният вариант пък изглежда нов двубой с Дилиан Уайт, който обаче също има тежък съперник преди това - Дерек Чисора.
 
Другите две имена, споменати от Хърн, пък са доста по-любопитни. Става дума за Андре Уорд и Владимир Кличко. Там шансовете са много по-малки, но промоутърът не ги изключва. Уорд се оттегли от бокса след загубата от Сергей Ковальов, а Кличко наскоро загатна, че не е невъзможно да се завърне на ринга.
 
"Хората говорят за Андре Уорд, Владимир Кличко, кой знае какво може да се случи? Но не може да се ограничиш да кажеш, че "всички яйца са в една кошница за Дионтей Уайлдър или Дилиан Уайт", защото той има много труден мач с Дерек Чисора. Чисора и Хей си мислят – „Ще бием Дилиан Уайт и самите ние ще се срещне с Ей Джей", сподели Хърн.
 
"Бернд Бьонте пък каза „Не” за Владимир Кличко, а самият екс шампион заяви: „Чакайте, не говорете с мен, аз ще говоря със себе си”. Завръщане през април на Владимир Кличко срещу Джошуа, кой знае? Това би било колко - две години след техния първи епичен мач. Един от най-добрите двубои в тежка категория за всички времена. Ще видим", загатна Еди Хърн.

 

Европейското по бокс в Белград започна с български победи

Един успех дели Рами Киуан от медал, Радослав Росенов с летящ старт

Радослав Росенов и Рами Киуан откриват българското участие на Европейското по бокс

Вижте подробности

Чакането свърши – вижте пълната бойна карта на SENSHI 21

Бойната карта на SENSHI 21 включва 14 силни двубоя с 28 мощни атлети от 17 страни

Стойка Кръстева: Развиваме се в правилна посока

Доволни и заредени с оптимизъм се прибраха от Европейското първенство за младежи и девойки в Пореч българските национали по бокс

Уайлдър: Ще разбия главата на Жан, а после идва ред на Джошуа

Американецът е оптимист

Голяма победа за Петко Петков в Рим, спечели престижно състезание

Родният футболист трупа успехи в бразилското жиужицу

Българин стана европейски шампион по бокс

Викторио Илиев триумфира при младежите в Хърватия

Страхотно! Отвори се нов шанс за български медал на Олимпийските игри

Натурализирахме световна звезда

Трима българи на финал на Европейското по бокс за младежи

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки