Венци Стефанов: Тази година не виждам съдиите да подпомагат Лудогорец

"Не се радвах на загубата на Левски от Ботев Враца“, заяви президентът на Славия

Венци Стефанов: Тази година не виждам съдиите да подпомагат Лудогорец

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че се надява най-скоро тимът да се завърне към победите.

В последния кръг белите паднаха от Витоша в Бистрица. За последно те удариха Септември София на 20 октомври.

"Въпросът за липсата на победа е деликатен. На мен ми е трудно да дам точен отговор. Вината е комплексна, като започнете от мен и свършите с последния футболист. Играем 6-7 кръга без крайни защитници, но това не е оправдание. Имаме доста контузени, някои започнаха без подготовка и след няколко мача им натежава. Добре сме, не се радвайте", каза Стефанов в Дискусионен клуб "Седмиците" от телевизия Евроком.

"Не се радвах на загубата на Левски от Ботев Враца. Това е още едно доказателство, че силите у нас са доста изравнени. Ето и ние паднахме от Витоша. Чест прави на Ботев Враца. Играят мъжки момчетата. Ние също се опарихме от тях", добави босът на Славия.

Относно съдийството и помага ли това на разградчани, той каза:

"На тези силни футболисти на Лудогорец лека съдийска подкрепа им е достатъчна. Поне тази година не виждам съдиите да подпомагат Лудогорец. Иначе се е виждало, че има много такива случаи. Моето мнение като ръководител, като потърпевш и облагодетелстван е, че ние, хората около футбола, вдигаме врява, като ни ухапят съдиите. Но като е за нас, ами какво да се прави, случва се. Аз искам само съдийството да е справедливо".

Стефанов говори и за политиката на Славия.

"От играчи като Георги Петков има полза. Трябва да продължим да се грижим за школата си, а не да взимаме само деца от Левски. Да си имаме и наши си таланти, какво притежаваме сега", завърши членът на Изпълкома.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки