Празник в Поморие преди домакинството на Струмска слава

Младият специалист навърша 40 години и неговите момчета със сигурност ще се постараят да го зарадват с осма победа от началото на сезона

Празник в Поморие преди домакинството на Струмска слава

В приповдигнато настроение ще посрещнат играчите на Поморие тима на Струмска слава (Радомир) утре. Старши треньорът на приятната изненада във Втора професионална лига - Радослав Боянов, празнува рожден ден днес.

 
Младият специалист навърша 40 години и неговите момчета със сигурност ще се постараят да го зарадват с осма победа от началото на сезона. В случай че поморийци стигнат до трите точки на градския стадион в Несебър утре, те ще се доближат само на една от третия ЦСКА 1948.
 
 
Радослав Боянов е роден на 30 ноември 1978 година в Добрич. В над 15-годишната си кариера като треньор той работи в ДЮШ на Добруджа и Черно море, а в периода 2009 - 2011 година е асистент на Велизар Попов в първия състав на “моряците”. Впоследствие води старшата възраст на украинския Карпати (Лвов), преди да се завърне в България, за да бъде помощник на Светослав Тодоров в Добруджа в "Б" група.
 
 
В началото на тази година става помощник на Иван Атанасов във втородивизионния Оборище (Панагюрище), а от един етап нататък застава начело на тима, като минути го делят от спасението във Втора лига. От лятото е старши треньор на Поморие.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки