Стоичков започва турне у нас на 12 декември

Камата обикаля 5 града, пропуска мача на ЦСКА срещу Ботев Пд

Стоичков започва турне у нас на 12 декември
Най-великият български футболист Христо Стоичков започва обиколка в България на 12 декември.
 
Ицо ще посети 5 града, за да представи своята биография "Историята". Турнето на Камата стартира на 12-и (сряда) в София от 16:30 часа в Зала 6 на НДК. На 13-и Стоичков ще е в Пловдив в хотел "Тримонциум" от 17:30 часа. Следва визита в зала "Диана" в Ямбол на 15 декември (събота), а ден по-късно е в Бургас в хотел "Приморец".
 
Обиколката завършва на 18-и (вторник) в Гранд Мол във Варна. Ицо най-вероятно няма да може да присъства на последния мач на ЦСКА за годината - домакинството срещу Ботев Пд на 16 декември (неделя), тъй като по това време трябва да е в Бургас.
 
В момента представяне на книгата си в страната прави Димитър Бербатов. Вчера той беше в Русе, където събра стотици свои привърженици. Турнето на Берба и "По моя начин" продължава днес от 17:00 часа във Варна в книжарница Ciela - фестивален и конгресен център.
 
На 2-и Бербатов е в Бургас в хотел "Приморец", а на 3-и - в Пловдив в книжарница Ciela в Мол Пловдив. На 17 декември (понеделник) Митко ще направи и отворена среща със студенти и почитатели в Софийския университет - от 19:00 часа в аудитория 272.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки