Сензациите в пресата: Защитник на Левски иска при Херо в Иртиш

Универсален боец подписва с Ботев, Мане готов за визитата на „Герена"

Сензациите в пресата: Защитник на Левски иска при Херо в Иртиш

Най-интересните теми в българската преса днес, 3 декември:

 

„Меридиан мач”: Защитник на Левски си гласи трансфер при Херо в Иртиш

 

Аймен Белаид е бил предложен на Димитър Димитров да подсили Иртиш за следващото първенство. Защитникът, който се завърна на Герена в началото на миналата година, си върна статута на резерва след загубата на „сините" у дома с 1:3 от Ботев (Bp). Иначе до дербито с ЦСКА той бе твърд титуляр заради почивката, която се полагаше на Холмар Ейолофсон. Освен това французинът е от групата, чийто договори изтичат. До сега обаче Белаид не бил получил предложение да продължи кариерата си на „Герена". Агентът му се бил свързал с Херо и обявил, че Аймен е готов да премине в Иртиш, твърди "Котаспорт".

Димитър Димитров има на разположение двама играчи, които са минали през нашето първенство - португалците Уго Секо и Карлос Фонсека. Според запознати Белаид има минимални шансове да осъществи трансфер при Херо, който разполага с доста чужденци.

 

„Меридиан мач”: Универсален боец подписва с Ботев

 

Ръководството на Ботев е много близо до подписването на нов договор с универсалния боец Радослав Терзиев. Футболистът е дал принципното си съгласие за нов двегодишен контракт с „жълто-черните", който трябва да бъде факт още преди Коледа. Разбира се, в момента всички в клуба са концентрирани върху предстоящото дерби с Локо (Пд) на „Лаута" утре и всички странични неща са загърбени. Терзиев обаче е важен елемент в плановете на треньора Николай Киров, за чиито любимец минава. Именно Белия привлече Радослав при „канарчетата от Спартак С-94. Откакто е част от първия отбор, бившият младежки национал е играл на поне три различни позиции. Първоначално той бе налаган като централен защитник, а впоследствие често му се налагаше да уплътнява и дясната зона на отбраната. През настоящото първенство той се редува със Серкан Юсеин на позицията на опорния халф пред четиримата бранители. Киров е настоял пред управата, че играчът е сред тези, които задължително трябва да бъдат задържани, а Терзиев също се чувства отлично в Ботев и договора изглежда въпрос на формалност.

 

„Тема спорт”: Мане готов за визитата на „Герена"

 

Халфът на Етър Аласана Мане ще пропусне u домакинството на Ботев Враца в сряда. Ядрено-магнитният резонанс показа, че полузащитникът е с разтежение на адуктора, заради което не бе в групата за визитата на Черно море. Има обаче реални шансове Мане да се завърне на терена при гостуването на Левски на 8 декември (събота). Добрата новина за Красимир Балъков е, че след изтърпяно наказание сред 18-те ще е защитникът Венцислав Василев. Надеждата е, че ще бъдат вдигнати още контузеният нападател Ерик Почански, както и Димо Атанасов, който също не игра на "Тича" заради травма.

"Надявам се времето малко да се пооправи и да ни позволи да играем футбол. Класирането изобщо не ни интересува, играем мач за мач и задачата ни е да събираме точки", коментира Красимир Балъков.

 

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Левски на печалба, вижте финансовия отчет на „сините“

Ето какво пишат от „Герена“

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки