Венци Стефанов в атака: Левски и ЦСКА като паднат или съдията е виновен, или куфарчетата на Караманджуков!

Ето какво заяви босът на Славия

Венци Стефанов в атака: Левски и ЦСКА като паднат или съдията е виновен, или куфарчетата на Караманджуков!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе гост в актуално студио “Дерби”, където коментира вчерашния успех на "белите" с 1:0 над ЦСКА. Босът на най-стария столичен клуб обяви, че съдията е последният човек, който е виновен за загубата на червените, попита дали е трябвало да бъде изгонен Жеферсон и каза, че Лудогорец не е виновен за загубите на ЦСКА в Първа лига.

“Безкрайно много съм благодарен на футболистите, че дадоха всичко от себе си. Дайте да говорим за футбол, защото през тези 94 минути имаше много футбол, битка и мъжество. Съдията е последният човек, заради когото ЦСКА не спечели мача. Пропуските, Стериакис и липсата на късмет - това беше основното. Старата истина е, че като не вкараш, ще ти вкарат.

ЦСКА имаше безброй положения и не успя да отбележи. Ако резултатът беше 1:0 или 2:0, изобщо нямаше да говорите за съдийство. Хората трябва да приемат мъжки както победите, така и загубите. Паднахме от Витоша след куп пропуски и почнаха някакви клакьори: “о-о-о, черно тото”. Сега Гришата ли е играл черно тото? Късметът играе голяма роля. И на Титаник е имало кадърни и възпитани хора, но не са имали късмет. Защо си завираме главите в пясъка като щраусите, стърчат ни задниците и говорим само глупости?”, започна Стефанов.

“Е, вчера по-тъмните момчета в ЦСКА бяха 7-8 парчета. Да не говорим за другите - Левски, Лудогорец, Ботев… Локо Пд със сръбско-хърватската инвазия. Защо не дават на добрите български футболисти да играят? Какво им е виновен българският футболен съюз? Отиваме в Бразилия, после взимат някакви португалски паспорти. По някое време се усещаме и дърпаме ръчната, но е късно.

Когато не се случват нещата при вас, грандовете, започвате  с “дългата ръка на Домусчиев” и куфарчатата на Караманджуков, които никой не ги виждал. Познавам Караманджуков - откъде тия пари у него?! Съдията свирил против Локо Пд, защото Славия трябвало да бие ЦСКА. Побъркани хора. Сега за тия две дузпи. Питате ме дали Караманджуков не е занесъл пари на съдията? Не е занесъл. Когато се подмине дузпа за друг отбор срещу грандовете - е, голяма работа, пак щяхме да ги бият тея. Че не успяхте да ни биете 40 минути с човек повече, съдията ли е виновен?”, обърна се Стефанов към журналистите.

Славия с Тони Тасев на Коматево

Ивайло Марков извън групата заради вирус

Славия с рутинна победа над Хебър на стадиона в Овча купел (ВИДЕО)

"Белите" постигнаха успех с 3:1

Арда засили кризата в Славия след 2:1 в Кърджали (ВИДЕО)

Два бързи удара на домакините решиха изхода на срещата

С КЪСМЕТ: Левски пребори храбра Славия (ВИДЕО)

Рикардиньо и Марин Петков носят "син" триумф

Карабельов: За Славия само хубаво или нищо

Халфът на Ботев (Пловдив) показа голямо уважение към своя роден клуб

Венци Стефанов: Как да съм доволен? Изравниха ни в самия край!

Президентът на Славия не бе никак доволен

Загорчич: Доволен съм от играта и момчетата, макар че не победихме

Треньорът на Славия изрази задоволството си от представянето срещу Ботев (Пловдив)

Славия без Томбак и Добрев за мача с ЦСКА 1948

И двамата имат проблеми

Официално: Славия обяви привличането одобрения след проби Николай Христов

Българинът си спечели трансфер при "белите"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки