Стоянович ядосан от играта на Левски в защита

Крилото Паулиньо може да седне на скамейката

Стоянович ядосан от играта на Левски в защита

Треньорът на Левски Славиша Стоянович е недоволен от представянето на тима в защита в последните двубои.

 

Именно да подобри изявите на това звено си е поставил за задача словенецът със сръбски паспорт. "Сините" бяха като разграден двор в домакинството на Ботев Враца, което бе загубено с 1:3. Пропуски в отбрана имаше и в двубоя с Дунав, но русенци рано-рано бяха сломени на “Герена”.
 
Прави впечатление, че е последните мачове офанзивните играчи на тима - Обертан, Кабрал и Паулиньо, много-много не се вълнуват какво се случва при нападения на противника. От това куца представянето на целия тим 8 дефанзивен план - бековете започват да изнемогват, отварят се пространства и в центора на отбраната. Именно върху тези елементи сините са наблегнали по време на тренировките.
 
В слаба форма се намира крилото на Левски Паулиньо. Бразилецът, който цял полусезон е преследван от контузии, може да седне на скамейката в утрешния двубой срещу Септември на стадион ”Васил Левски". През този сезон фланговият нападател все още няма отбелязан гол, а през пролетта в 15 шампионатни срещи вкара 8 пъти.
 
За двубоя срещу столичния съперник Славиша Стоянович ще може да използва Милош Цветкович и Кали Тиам. Двамата изтърпяха наказанията си от Дисциплинарната комисияпри успеха с 3:0 над Дунав.
 
Очаква се десният бек и дефанзивният халф да попаднат в стартовата единайсеторка.
 
По време на зимната пауза Левски със сигурност ще се подсили в отбрана. "Сините" искат да привлекат централен защитник, но може да трансферират и играч за дясната зона на ариергарда.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки