Венци Стефанов: Стана голям проблем, че цял отбор българи победиха тъмни играчи на ЦСКА!

"Заболя ме главата от глупости", заяви босът на Славия

Венци Стефанов: Стана голям проблем, че цял отбор българи победиха тъмни играчи на ЦСКА!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отговори пред Sportal.bg на снощната декларация на ЦСКА.

Босът на белите отправи призив към феновете на ЦСКА да не се оставят да бъдат манипулирани. Да не вярват на простотиите и измислиците, а да си дадат реална сметка каква е истината и какво се случва. Също така Стефанов попита дали ще обвинят Славия, че е получил пари от Левски и ЦСКА за това, че на два пъти през този сезон завърши наравно с Лудогорец - веднъж в първенството и след това за Купата на България, където белите отпаднаха след изпълнение на дузпи в Разград.

“Защо ЦСКА трябва да бие Славия? Какво толкова се е случило, че цял отбор българи победиха тъмни играчи от ЦСКА. Нашите българчета по-долна категория хора ли са? Техните напазарувани звезди имаха доста положения за гол, целеха гредите, които са 20 сантиметра, а как не успяха да уцелят вратата, която е цели 7 метра?

Очевидно стана голям проблем, че Славия се раздаде и победи ЦСКА. Сега чувам, че щели да правят някакво шествие. Преди 25 години един друг отбор прави шествия и не свърши добре. Невиждана простотия. Петков казал на Сашо Александров да счупи краката на женчото? Уважавам публиката на ЦСКА, тъй като феновете на червените са верни привърженици. Но реакцията на Десподов е извън границата на нормалното. Нека взимат пример от Бодуров и Манолев. Смешно е да се оплаква за някакви глупости. Постъпката му е много грозна, тъй като футболистът трябва да се изявява на терена, а не пред медиите”, каза Стефанов, след което отговори на обвиненията, че отборът на Славия е взел пари, за да играе срещу ЦСКА.

“Ние не сме му виждали очите на Киро от 5 години. Бил ни дал пари?! Пълни идиотщини. Стига са преекспонирали темата “Киро”. Когато Левски и ЦСКА загубят, той е виновен. Това са оправдания, тъй като не си гледат собствените си отбори. Сигурно съвсем скоро ще го обвинят, че времето е лошо и навън има мъгли. Нали помните как стъпихме мъжки в Разград и отпаднахме на дузпи? Ако не се надупиш на ЦСКА, си взел пари от Киро. Стига с тези смешни оправдания. Затова нивото на футбола в България е такова.

Главата ме боли от тези простотии и измислици. Повече не мога да ги понеса. Желая им всичко най-хубаво на ЦСКА и Лудогорец. Искам да попитам нещо важно? Ботев (Враца) ни би насред София. Лудогорец даде ли пари на Ботев (Враца)?

Славия с Тони Тасев на Коматево

Ивайло Марков извън групата заради вирус

Славия с рутинна победа над Хебър на стадиона в Овча купел (ВИДЕО)

"Белите" постигнаха успех с 3:1

Арда засили кризата в Славия след 2:1 в Кърджали (ВИДЕО)

Два бързи удара на домакините решиха изхода на срещата

С КЪСМЕТ: Левски пребори храбра Славия (ВИДЕО)

Рикардиньо и Марин Петков носят "син" триумф

Карабельов: За Славия само хубаво или нищо

Халфът на Ботев (Пловдив) показа голямо уважение към своя роден клуб

Венци Стефанов: Как да съм доволен? Изравниха ни в самия край!

Президентът на Славия не бе никак доволен

Загорчич: Доволен съм от играта и момчетата, макар че не победихме

Треньорът на Славия изрази задоволството си от представянето срещу Ботев (Пловдив)

Славия без Томбак и Добрев за мача с ЦСКА 1948

И двамата имат проблеми

Официално: Славия обяви привличането одобрения след проби Николай Христов

Българинът си спечели трансфер при "белите"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки