Страхил Попов: Можем да съжаляваме, че не бихме с разлика Фенербахче

Вижте как българският национал коментира дербито в Турция

Страхил Попов: Можем да съжаляваме, че не бихме с разлика Фенербахче

Десният защитник Страхил Попов направи много силен мач снощи в градското дерби на Касъмпаша с Фенербахче, което завърши 2:2.

Попов изработи дузпа за своите в 17-ата минута, когато проби от дясно, залъга и двама играчи на фенерите загубиха баланс. Топката попадна при Диане, който стреля в ръката на противник.

"Като цяло може да съжаляваме, че не победихме, защото през първото полувреме изпуснахме дузпа, която при добавката вкарахме, но след това вместо да се пребие, заради по-ранното влизане на играча, съдията отсъди фаул за домакините. Но това не беше всичко: после отиде да гледа ВАР и реши, че само наш играч е влязъл предварително, което не беше така, след което отмени гола, коментира пред БТА Страхил Попов.

Роденият преди 28 години в Благоевград десен бек продължава да удивява фенове и специалисти в турското първенство, след като остава играчът с най-много пробиви от крайните защитници.

"Отделно изпуснахме още 2-3 сто процентови положения. И вместо да е 2:0 или 3:0 за нас, на полувремето ни обърнаха за 2 минути в края на първото полувреме. Единият от головете беше много нелеп автогол, но все пак и да не забравяме, че играхме срещу Фенербахче на техния стадион, и не може да се оплакваме толкова от равенството. Но като цяло мисля, че продължаваме да показваме, че сме доста силен отбор и дано продължаваме по същия начин", разказва десният бранител, който беше оценен с 3 звезди за представянето си.

Двата гола за Касъмпаша вкара Мбайе Диане, който откри резултата в 22-ата минута, а след това оформи крайното 2:2 в 54-ата. Домакините от Фенербахче обърнаха развоя на мача с попаденията на роман Нойщетер в 44-ата и автогол минута по-късно.

Касъмпаша остана на 2-о място с 26 точки след 14 кръга, на 4 след лидера Истанбул Башакшехир и води с 2 пред Бешикташ и Галатасарай, които са 4-и и 5-и.

Стоилов: И двата гола бяха плод на късмет (ВИДЕО)

Треньорът на Гьозтепе недоволен от тима си

Бивш национал с асистенция в Белгия

Витонов спомогна за успех на Беверен

Равенство за Гьозтепе в Турция (ВИДЕО)

Тимът на Стоилов на две победи от елита

Ковачев вкара за Ахмат при разгромна загуба от Балтика

Бившият играч на Черно море Алекс Фернандес заби хеттрик за победителите

Ради Цонев с гол за Тобол при класическа победа

Българинът вкара своето първо попадение за тима от Казахстан

Лийдс и Груев се отдалечиха от промоция във Висшата лига (ВИДЕО)

Отборът на българина допусна изненадващо домакинско поражение

Десподов с голямо признание в Гърция

Наредиха го сред най-добрите крила в първенството

Официално: Петев вече не е треньор на Университатя

Двете страни се разделиха по взаимно съгласие, с българина си тръгват още трима треньори

"Специален футболист е този български халф"

Хвалят Филип Кръстев в Нидерландия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки