Десподов виси за дербито утре

Тиаго пак остава резерва, флангови дилеми пред Ел Маестро

Десподов виси за дербито утре
Крилото на ЦСКА Кирил Десподов виси за утрешния сблъсък с Лудогорец. При загубата от Славия той се завърна на терена след контузия, но стана жертва на зверска балтия от страна на Сашо Александров.
 
Десподов беше подсечен само 3 минути след като се появи в игра след почивката. Фланговият нападател остана на терена до края на срещата, но след това разкри, че глезенът му е силно подут. Състоянието на Десподов не е много добро и дали той ще играе срещу Лудогорец, ще бъде решено днес. Крилото със сигурност ще попадне в групата, но остава отворен въпросът дали ще намери място сред 11-те.
 
Ако Десподов е на линия от първата минута, това ще създаде флангови дилеми пред треньора Нестор Ел Маестро. Ясно е, че родният национал ще стартира отдясно, в случай че е готов за мача. Отляво пък ще се избира между Джеси и Жоржиньо. В последно време ганаецът показва по-добра форма, като се отличи с гол и асистенция срещу Дунав (2:0), а игра на ниво и при загубата от Славия. Жоржиньо не впечатлява, но пък е доста по-полезен от Джеси в дефанзивен план.
 
Във втора поредна среща пък се очертава Тиаго да остане резерва. Очаква се срещу Лудогорец ЦСКА да излезе със същата конфигурация в халфовата линия като тази от Славия - Бикел и Пинто в средата на терена, а Малинов зад нападателя Мауридес. В състава на червените няма наказани футболисти за двубоя с Лудогорец, като с картони висят 6-има - Бодуров, Секулич, Лясков, Бикел, Пинто и Десподов.
 
Билетите за сблъсъка утре са на цена 20 лв. за сектор А, 15 за сектор Ги 10 за сектор Г. Двубоят е от 17:30 часа, като в началото му се очаква температурата да е 2 градуса.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки