Сензациите в пресата: Ботев Пд обмисля привличането на Божидар Митрев

В САЩ искат веднага Клаудиу Кешеру

Сензациите в пресата: Ботев Пд обмисля привличането на Божидар Митрев

Най-интересните теми от пресата у нас днес, 6 декември:

 

„Тема спорт”: Ботев Пд обмисля привличането на Божидар Митрев

 

Ботев Пловдив опипва почвата за привличането на вратаря на Левски Божидар Митрев. Причината е, че през зимата канарчетата почти сигурно ще се разделят с титулярния си страж Даниел Кайзер. Към поляка има сериозен интерес от шампиона Лудогорец. Затова спортно-техническият щаб на жълто-черните вече се оглежда за негов заместник. През този сезон 26-годишният Кайзер е несменяем титуляр на вратата на Ботев Пд. Той спечели битката за място под рамката с Иван Чворович и не е пропуснал нито една игрова минута в Първа лига. В осем случая Даниел успя да запази мрежата си суха.

Тази кампания е от трудните за Божидар Митрев в Левски. Той загуби титулярното си място още след мачовете с лихтенщайнския Вадуц в Лига Европа. След това дочака своя шанс след колебливите изяви на Мартин Полачек. После на свой ред Митрев също допусна грешки и двамата със словака бяха въртени на вратата на сините. За да реши кризата с вратарите, Левски привлече Николай Михайлов, а няма да е изненада, ако през зимата вземе още един страж. За да се стигне до преминаване на Митрев в Ботев, вратарят трябва да се съгласи да взима над 2 пъти по-малко от това, което в момента получава на „Герена". При пловдивчани той ще има няколко бивши съотборници от сините - Димитър Пиргов, Лъчезар Балтанов, Антонио Вутов и Стивън Петков.

 

„24 часа”: В САЩ искат веднага Клаудиу Кешеру

 

Американският Колорадо Рапидс ще направи всичко възможно да привлече голмайстора на Лудогорец Клаудиу Кешеру за новия сезон в МЛС. Офертата вече била готова. Разградчани пък ще направят зимната си подготовка в турския курорт Анталия, съобщи шефът на агенция Дениз Кизилос, който бе кандидат за купувач на ЦСКА. Вече имат уреден и контролен двубой с турския гранд Трабзон. Кизилос твърди, че по това време в Анталия ще бъде и пловдивският Локомотив.

Според медиите в Румъния пък от Лудогорец са хвърлили око на две млади звезди на Стяуа, като са готови да платят доста сериозни суми за тях. Става въпрос за 23-годишния Флорин Лучиан Танасе, който вече има и 3 двубоя за мъжкия национален отбор на северните ни съседи, както и за Флоринел Теодор Коман - на 20 години и играе за младежкия тим на Румъния. Сделката щяла да бъде за няколко милиона и може да бъде осъществена в паузата на първенството.

 

„Тема спорт”: Антон Огнянов напуска Верея

 

Атакуващият халф Антон Огнянов е пред раздяла с Верея. В последните мачове футболистът не само, че не бе използван от старши треньора Небойша Миличич, но и не попада вече в групата. Според запознати Огнянов и сърбинът имат сериозни разминавания. Атакуващият халф бе използван като централен нападател. Той вече е разговарял с няколко родни клуба къде да продължи кариерата си. Бившият футболист на Левски, Берое и др. дойде във Верея в началото на 2018-а. Бързо се утвърди като водеща фигура, но след това изпадна в немилост. Почти сигурно още няколко играчи ще напуснат отбора. Спортният директор на старозагорци Демирев обяви, че ще бъдат привлечени поне пет попълнения. За лагер ще се избира между Кипър и Турция, като точната дестинация ще е ясна до седмица. 

 

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки