Здравков: Заслужавахме победата, съдията се справи с мача

Наставникът на Лудогорец не смята, че по нещо е личало, че отборът му е гостувал на "Българска Армия"

Здравков: Заслужавахме победата, съдията се справи с мача

 Старши-треньорът на Лудогорец Антони Здравков заяви, че е доволен от спечелената точка срещу ЦСКА, но заяви, че отборът му е заслужавал да си тръгне "Българска Армия" с трите точки. 

Той се надява, че тимът му ще може да задържи, а и да увеличи преднината си на върха в класирането. 

"Математически съм доволен от точката, защото запазихме аванса от шест точки, но заслужавахме победата. По нищо не пролича, че играем в София, владеехме инициативата, ЦСКА нямаше кой знае колко положения. През второто допуснахме малко неточности, откъдето дойде и положението за техния гол. Много красиво попадение на Десподов, за което го поздравявам. Определено не очаквах включването на Антов, очаквах да е Тиаго. Домакините се опитват да ни застигнат, но това е решение на техния треньор."

"Според мен изгонването на Сисиньо е резонно - втори фаул при откъсване на Десподов. Не искам да коментирам ситуацията с Кешеру. Има хора, които ще преценят какво е имало. Смятам, че съдията се справи с голямото напрежение, което му се натрупа преди срещата. Той отсъди 2 минути минимално добавено време, но се игра повече. Това го преценява само той. Целта пред отбора е да затвърди позоцията в челото и по възможност да си увеличи преднината, гонейки шампионската титла. Искам отборът да демонстрира повече красив футбол във фаза атака и да дойдат повече голове. Имахме своите катаклизми в началото на сезона, продължава да се трупа умората. Въпреки това днес отборът показа класа, имахме 61% владеене на топката.", заяви Здравков. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки