Шеф на Левски скочи на играчите и заяви: Жал ми е за феновете

„Футболистите да спрат само да искат пари, а да ги заслужат“, отсече Кирил Ивков

Шеф на Левски скочи на играчите и заяви: Жал ми е за феновете

Членът на надзорния съвет на Левски - Кирил Ивков коментира ситуацията в отбора.

Той е един от малцината, на които Славиша Стоянович позволява достъп до тренировките. Легендарният защитник не скри разочарованието си от издънката със Септември. Двукратният футболист №1 на България не спести критиките си към играчите.

„За съжаление, в два леки мача - с Ботев (Вр) и Септември, загубихме много важни 5 точки. А сега се задава двубой с Етър, в който ще имаме още един наказан защитник - Давид Яблонски. Сигурен съм, че пак ще ни е тежко. Много ми е жал за феновете, защото те са много разочаровани от резултатите. Спряха да идват“, каза той пред „Меридиан Мач“ по повод слабите резултати.

„Сега при нас се повтаря това, което стана преди една година при Делио Роси. Уж почнахме добре в началото, после дойде ноември и закъсахме. Славиша Стоянович обаче работи добре. От разговорите ми с него знам, че много точно вижда проблемите. Той трябва да получи голям кредит на доверие. Видяло се е през годините, че от честата смяна на треньори няма полза. Срещу Септември освен Кабрал не видях някой друг, който да играе силно. За съжаление, Паулиньо не може да си стъпи на крака след контузията. Той постъпи и много егоистично в края на мача. Не подаде при чисто положение, в което се озова. Така вместо 3:1 за нас и три точки, срещата завърши 2:2. Но и да беше станало 3:1, истината е, че играхме слабо. Щом треньорът казва, че този мач е катастрофа, аз какво да добавя. Прави впечатление, че в много мачове не влизаме, както трябва и през първото полувреме ни липсва агресия. Наистина недоумявам защо е така. Това, което виждам, като работа и настроение на тренировките, е съвсем различно от онова, което се получава на мачовете. Ако има някакво напрежение, то идва от играчите с изтичащи договори. Доколкото знам - искат двойни увеличения на заплатите. Нека не мислят само за пари, а да покажат на терена, че ги заслужават. Да вземат някоя Купа или титла и тогава да искат“.

 
Шестима национали на Ботев отново при "канарчетата"

На "Колежа" се готвят за Черно море

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки