ЦСКА ще връща самочувствието срещу аутсайдера Верея

Перейра сменя Бодуров в стартовите 11, проблемите на старозагорци със състава продължават

ЦСКА ще връща самочувствието срещу аутсайдера Верея
ЦСКА гостува на тоталния аутсайдер Верея днес от 15:00 часа. Във втора поредна среща титуляр за армейците ще е 18-годишният халф Валентин Антов, който изнесе добър мач срещу Лудогорец (1:1).
 
И двата отбора са без двама наказани основни играчи - Бодуров и Пинто от червените, Иво Иванов и датчанинът Йоргенсен от домакините.
 
Извън групата на ЦСКА отново останаха Енрике и Евандро. Двамата би трябвало да получат български паспорти преди мачовете от пролетния дял от първенството. Сред стартовите 11 ще попадне националът на Кабо Верде Перейра, който ще замени Бодуров до Чорбаджийски.
 
Антов ще действа в средата на терена до Малинов, а в титулярния състав се завръща Тиаго. Ел Маестро има колебания дали да отново да заложи на Мауридес на върха на атаката, или даде шанс за изява на Али Coy. С жълти картони висят Десподов, Бикел, Секулич и Лясков, но от тях титуляр вероятно ще е само първият. В случай на санкция днес провинилият се футболист ще пропусне последния двубой за годината - срещу Ботев Пд на "Армията" следващата неделя.
 
Антов ще запише мач №10 в елита, докато за Перейра това ще са първи минути от повече от месец. Бранителят за последно игра също в Стара Загора, но срещу Берое - 90 минути при 1:1 на 27 октомври.
 
Боксовата круша в Първа лига Верея има доста сериозни проблеми по състава. Основният бранител Иво Иванов е наказан, същото се отнася и за Йоргенсен, който е използван и като защитник, и като вътрешен халф.
 
Ляв бек ще е Курупис, а в средата на терена ще стартира Симеон Мечев. В състава на Верея е Станислав Маламов, чийто гол донесе на ЦСКА Купата на България през май 2016 г. (1:0 над Монтана). 29-годишното крило обаче е резерва при треньора Миличич.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки