Спалети преди ПСВ: Това е най-важният мач

Наставникът на Интер заяви какво очаква от решителната битка в ШЛ

Спалети преди ПСВ: Това е най-важният мач

 Наставникът на Интер Лучано Спалети даде традиционната си пресконференция преди утрешния сблъсък с ПСВ от груповата фаза на Шампионската лига, в който “нерадзурите” ще гонят задължителна победа и ще се надяват Барселона да не загуби от Тотнъм на “Камп Ноу”. Спалети е сигурен, че футболистите му разбират значимостта на срещата с ПСВ и ще дадат всичко от себе си, за да се класират на 1/8-финалите на турнира.

Опитният специалист сподели, че няма да може да разчита на Матиас Весино и Раджа Наинголан в утрешния мач. “Прочетох някои новини, свързани с мача между Барселона и Тотнъм. Всички в Барса се обиждат, че хората поставят под съмнение тяхната етика и професионализъм. Барселона има фенове, които плащат билети и абонаментни карти, за да гледат отбора си. Ние трябва да спечелим нашия двубой и да не мислим за мача между Барселона и Тотнъм. Не можем да си позволим да допуснем грешки и да правим излишни сметки. Трябва да победим един добре подготвен физически отбор. Това е най-важният мач, откакто съм в Интер”, започна Спалети.

“Перишич? Притежава тази сила и скорост, която е необходима пред наказателното поле на противника. Помага много в защита, а в това Иван е един от най-добрите. Знае как да атакува топката, когато изпълняваме ъглов удар. Очаквам феновете ни да ни подкрепят. В този Интер единственият сигурен титуляр е нашата публика. Те работят най-добре от всички други, тренират винаги на максимум, винаги са на линия и ни подкрепят. За да настигнем Ювентус, трябва да изиграем всички 38 мача като лъвове”, допълни наставникът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки