Клоп: Ще вземем от Наполи това, от което се нуждаем!

Ето какво каза мениджърът на Ливърпул преди сблъсъка в Шампионска лига

Клоп: Ще вземем от Наполи това, от което се нуждаем!

Само победа устройва Ливърпул, ако мърсисайдци искат да продължат към елиминациите в Шампионска лига. Съперник е Наполи, който при гол на "Анфийлд" утре ще направи ситуацията на англичаните сложна, тъй като ще се нуждаят от две попадения разлика.

 

Ето какво каза Клоп преди мача:

 

"Ако не се случи нищо специално с решенията на съдиите, ще получим това, от което се нуждаем. Единственият начин обаче, който да стане, е да се представим на ниво. Имаме способността да се справим с това положение, в което се намираме. Сега имаме шанса да продължим напред, което е специално. Нужно е да направим вълшебна атмосфера, но това може да стане с играта ни. Трябва да се възползваме от предимството, че сме домакини, макар да знаем, че ще бъде адски трудно", каза Клоп преди мача.

 

"Запознати сме с вариантите, които ни устройват. Наполи е много силен отбор във всяка една фаза на играта. Защитава се като типичен италиански отбор, но е добър и на контраатака. За да вземе нещо обаче на "Анфийлд", ще трябва да се направи нещо специално от тяхна страна. Ние също се защитаваме възможно най-добре", добави германецът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки