Петрович и Пената на една маса за празника на Ганчев, обсъдиха ситуацията в ЦСКА

Победата над Ботев Пд е задължителна, заяви Стратегът

Петрович и Пената на една маса за празника на Ганчев, обсъдиха ситуацията в ЦСКА
Силният човек в ЦСКА Гриша Ганчев отпразнува 56-ия си рожден ден на 10 декември вечерта в ресторант в хотел "Маринела". Над 100 гости уважиха празника на Ганчев, като сред тях бяха видни родни фигури във футбола, борбата и други спортове.
 
Треньорският щаб на ЦСКА беше на събитието, но не и играчите. По традиция Ганчев не желае купони, преди да са свършили мачовете и затова футболистите не присъстваха. За тях се очаква да има отделен банкет през следващата седмица.
 
От футболния клуб освен Нестор Ел Маестро и екипът му присъстваха също почетният президент Димитър Пенев, новоназначеният консултант Люпко Петрович и изпълнителният директор Пламен Марков. Пената, Петрович и Марков седнаха един до друг, като обсъждаха оживено както спомени, така и актуалната ситуация около ЦСКА и зимната селекция.
 
Първата среща на Люпко и Пената датира от 31 октомври 1999 г. Тогава Стратега побеждава Майстора във вечното дерби с 1:0. Мачът е паметен, тъй като Димитър Иванов реализира най-бързия гол в сблъсъка, още в 36-ата секунда.
 
Петрович и Пенев говориха пред "Тема Спорт" по повод рождения ден на Гриша Ганчев, като Пената даде и кратък коментар за предстоящия сблъсък с Ботев Пд.
 
„Димитър Пенев е най-великият български треньор за всички времена!”, отсече Петрович. 
 
"Изкарахме много хубаво, спомнихме си някои истории с Пенев. ЦСКА ще коментирам по-обстойно след мача с Ботев Пловдив. Твърде малко съм гледал отбора все още", допълни Петрович.
 
Стратега пък заяви: "Събрахме се по хубав повод. Гришата е млад големец, да е жив и здрав и да не спира да помага на ЦСКА. На футболистите ще им поръчам да бият в последния мач, за да не се утежнява положението допълнително. Нека да играят на първо място за клуба и на второ за себе си. Победата е задължителна", каза Пенев.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки