Стоичков раздава автографи на феновете в НДК днес

Турнето продължава в още 4 града

Стоичков раздава автографи на феновете в НДК днес
Най-успешният български футболист Христо Стоичков започва турнето си в страната днес. Камата ще представи биографията си "Историята" в 5 града.
 
Обиколката стартира от София и Зала 6 на НДК (вход А6). Събитието ще стартира в 16:30 часа и ще продължи до 20:00. Всеки присъстващ ще има възможността да получи книга с автограф от Ицо, като входът за събитието е свободен.
 
Изданието може да се закупи както на място, така и от щанда на издателството Софтпрес по време на Панаира на книгата. Със Стоичков ще бъде и съавторът на книгата Владимир Памуков. "Историята" вече получи второ издание в тираж от 20 000 бройки, след като първата партида бе напълно изкупена в рамките на една седмица. Цената на "Историята" е 25 лв.
 
След София пък Стоичков продължава обиколката си утре в Пловдив в хотел "Тримонциум". Събитието там ще стартира в 17:30 часа. След това наред е Ямбол на 15 декември (събота) в зала "Диана" от 18:00 часа. Последните дати са в Бургас в хотел "Приморец" на 16-и от 18:00 часа и 6 "Гранд мол" във Варна на 18-и (вторник) от 18:00.
 
Снощи от 18:00 часа пък Аспарух Никодимов представи биографичната си книга "С ЦСКА в сърцето" пред фен клуба на армейците в Техническия университет в София.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки