Реал ще си връща на ЦСКА за загубата в Москва

Солари отговори на Роналдо: Скромността е добродетел на големите

Реал ще си връща на ЦСКА за загубата в Москва

Реал посреща ЦСКА М в мач от последния кръг от група G. Кралският клуб си осигури пред­варително билета за осмина­финалите и първото място, но има сметки за уреждане с ар­мейците. В Москва носителят на трофея допусна единстве­ната си загуба в кампанията, а 0:1 на "Лужники" отключи кри­зата, довела в крайна сметка до уволнението на треньора Хулен Лопетеги. Новият нас­тавник Сантяго Солари даде да се разбере, че макар тимът му да си е свършил работата, ще се опита да достави радост на феновете си. Вероятно сред титулярите ще има известна ротация, като на вратата се очаква да пази Кейлор Навас, а капитанът Серхио Рамос и То­ни Кроос може да останат ре­зерви.

Солари отговори на думите на бившата звезда на тима Кристиано Роналдо, че на игра­чите им липсва скромност и сплотеност. Аржентинецът също така показа уважение към португалеца, изтъквайки, че той е част от клубната ис­тория. "Критиките на Кристиано? Скромността е добродетел на големите, а съблекалнята на Реал е голяма и скромна, дока­зала го е. Голяма е според всич­ки ценности на спорта. Крис­тиано е наш завинаги, той е живата история на Реал. Него­вите чувства никой не може да ги осъди, те са си негови и са лични. Не четете медиите -вече съм отговарял защо не иг­раят Иско u Марко Асенсио. Примера или Шампионската лига? Искам да спечеля и двете, както и Купата на краля и световното клубно първен­ство. Всички състезания тряб­ва да ни поддържат живи. Ха­ресват ми всички и към това трябва да се стремим. Все още играем във всички тях, дано да стигнем до финалите им", зая­ви Солари.

"Опитваме се да дадем всич­ко от себе си във всяка една среща. Мачовете са много и е натоварено. Трудно е да се достигне същото ниво на игра всеки ден. За това работят треньорите на големите от­бори. Добавят се и междуна­родните задължения. Това е предизвикателството - да сме в оптимално психическо и фи­зическо състояние за всеки дву­бой. Излизаме във всеки мач, опитвайки се да уважим нашата собствена история и състезанието. Стремим се към победа във всеки мач", завърши Солари.

ЦСКА пристигна в Мадрид с 18 футболисти, които реално са и групата за мача. Армейците имат нищожни шансове да продължат за Лига Европа. ЦСКА и Виктория са с равни точки и предимство за тима от Пилзен, което означава, че московчани се нуждаят от по­ложителен и различен резул­тат от този на чехите срещу Рома вкъщи.

Рио Фърдинанд каза от какво зависи бъдещето на Тен Хаг

Вижте какво заяви легендата на Манчестър Юнайтед

Президентът на ПСЖ отново скочи срещу Суперлигата

"Попитах президента на Барселона кога ще се откажат от тази глупава идея"

Шави: За 3 минути се разбрахме да остана

Вижте какво заяви треньорът на Барселона

Пеп: Де Дзерби върши изключителна работа в Брайтън

"Те имаха доста проблеми и важни футболисти бяха продадени"

Потвърдено: Рангник с оферта от Байерн

Вижте какво разкри спортният директор на Австрийската футболна федерация

Капитанът на Ливърпул отписа титлата

Вижте какво каза Върджил ван Дайк

Критиките са част от ежедневието в Манчестър Юнайтед

Думи на Бруно Фернандеш

Уникална психология! Анчелоти лъже играчите на Реал М

Вижте подборности

Клоп се извини на феновете

Вижте какво каза треньорът на Ливърпул

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки