Жозе щурмува „Местая" с Погба и 17-годишни

Срещата в Испания ще бъде ръководена от Георги Кабаков

Жозе щурмува „Местая" с Погба и 17-годишни

Манчестър Юнайтед си оси­гури класиране на осминафина­лите в Шампионската лига, но все още таи надежди, че ще мо­же да завърши като лидер в Гру­па Н. Червените дяволи трябва да спечелят визитата си на Валенсия, а в същото време Ювен­тус не трябва да вземе трите точки при гостуването си на Йьнг Бойс. Прилепите са наясно със съдбата си и няма как да мръднат от третата позиция. Именно затова и треньорът на тима Марселино Гарсия Торал тотално отписа предстоя­щия двубой.

"Това е мач, който не искаме да играем. Надеждите ни прик­лючиха, така че е безсмислено. Осигурихме си третото място в групата и участие в Лига Ев­ропа, сега е време да обърнем повече внимание на вътрешно­то първенство, където не вър­вим добре. По-важен за нас е сблъсъкът с Ейбар в събота, от­колкото този с Юнайтед. Раз­бира се, това е Шампионската лига и няма как да подходим прекалено несериозно. Допус­нахме грешки в по-ранните си срещи в турнира и очевидно не заслужаваме да продължим нап­ред", заяви наставникът на Ва­ленсия. Той няма да може да раз­чита на контузените Габриел Паулиста, Кевин Гамейро и Хейсон Мурийо, а Хосе Гая е нака­зан.

Не пo-малко проблеми с травми има и мениджърът на червените дяволи Жозе Моуриньо. Виктор Линдельоф, Антони Марсиал, Алексис Санчес, Крис Смолинг и Люк Шоу ще пропуснат визитата на "Мес­тая", а Ерик Байи е под въпрос. Специалния реши да щурмува дома на Валенсия с Пол Погба и двама 17-годишни младежи. За Испания отпътуваха Мейсън Грийнууд и Джеймс Гарнър. Португалецът потвърди, че Погба ще получи шанс от първата ми­нута да се докаже, след като халфът не игра в най-скорошни­те 2 мача на 20-кратните шам­пиони на Англия. Гарнър пък е халф, но може да играе и като централен защитник, а Грийну­уд е нападател и водещ реали­затор на тима на Юнайтед до 18 г. Жозе потвърди, че сред титулярите ще бъдат още Ан­тонио Валенсия и Скот Мактомини. Диого Далот и Дармиан пропуснаха вчерашната трени- ровка на червените дяволи и по всичко личи, че няма да участ­ват в срещата. За червените дяволи в неделя предстои важ­на визита на Ливърпул във Вис­шата лига.

Срещата в Испания ще бъде ръководена от 32-годишния пловдивчанин Георги Кабаков. Негови помощници ще бъдат Мартин Маргаритов и Диян Вълков. Допълнителни асистент-рефери са Никола Попов и Станислав Тодоров. Четвър­ти съдия е Георги Тодоров. За последно български рефер наду­ва свирката в Шампионската лига преди 6 години на Динамо Загреб - Динамо Киев (1:1) на 4 декември 2012-а, Станислав То­доров.

Барса още се чуди за Серхи Роберто

Вижте подробности

Анчелоти приветства решението на Шави

„Струва ми се правилно, той върши добра работа и познава добре Барселона“

Карагър съветва Ливърпул да помисли за Нунес

Вижте подробности

Рио Фърдинанд каза от какво зависи бъдещето на Тен Хаг

Вижте какво заяви легендата на Манчестър Юнайтед

Президентът на ПСЖ отново скочи срещу Суперлигата

"Попитах президента на Барселона кога ще се откажат от тази глупава идея"

Шави: За 3 минути се разбрахме да остана

Вижте какво заяви треньорът на Барселона

Пеп: Де Дзерби върши изключителна работа в Брайтън

"Те имаха доста проблеми и важни футболисти бяха продадени"

Потвърдено: Рангник с оферта от Байерн

Вижте какво разкри спортният директор на Австрийската футболна федерация

Капитанът на Ливърпул отписа титлата

Вижте какво каза Върджил ван Дайк

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки