Челси се отпусна в последния мач от групите и направи хикс (ВИДЕО)

Георги Миланов титуляр за МОЛ Види при равенството 2:2 с лондончани

Челси се отпусна в последния мач от групите и направи хикс (ВИДЕО)

Челси не успя да завърши със стопроцентов актив участието си в груповата фаза на Лига Европа, след като направи 2:2 с МОЛ Види в Будапеща. Двубоят нямаше голямо значение за лондончани, които вече си бяха осигурили първото място в Група L. Вилиан (30') даде аванс на английския тим, но автогол на Итън Ампаду (32') върна надеждите на унгарския шампион. МОЛ стигна до пълен обрат в началото на второто полувреме след страхотен гол на Лоик Него (56') и асистенция на Георги Миланов. Този резултат не свърши работа на домакините, които останаха на трето място в класирането, след като БАТЕ (Борисов) спечели срещу ПАОК и така окупира втората позиция. Българският национал Георги Миланов очаквано започна като титуляр за домакините.

Гостите съвсем очаквано имаха огромно предимство по отношение на контрола върху топката, която владееха в 75% от времето. В 30-ата минута Вилиан изпълни специалитета си и матира Ковачик директно от пряк свободен удар. Само 90 секунди след това обаче МОЛ се върна в мача. Хусти центрира от корнер, Него отклони на близката греда, а младият Ампаду се опита да изчисти с глава, но прати топката в собствената си врата - 1:1.

В 42-рата минута домакините организираха добра атака. Него получи в наказателното поле и стреля от 15-ина метра, но Кабайеро внимаваше и изби.

В 56-ата минута унгарският шампион стигна до пълен обрат. Георги Миланов проби отляво и центрира към далечната греда, където Него засече със зрелищно воле, пращайки топката в близкия на Кабайеро ъгъл.

Четвърт час преди края Оливие Жиру, който се появи в игра в последната минута на първата част на мястото на получилия контузия Мората, изравни. Вторият гол за Челси отново падна след перфектно изпълнение на фаул от 20-ина метра.

Челси завърши на първо място в Група L с актив от 16 точки. БАТЕ е втори с 9 пункта, докато МОЛ Види остана със седем. На последно място, с три точки, завърши ПАОК.

Ювентус започна преговори с Жоржиньо от Арсенал

Торинци искат да върнат халфа в Италия

Легенда на Арсенал: Нямат шанс за титла

Пол Мърсън отписа своя любим клуб

Деле Али: Всяка сутрин се будя с мисъл за Мондиал 26

Халфът не е играл от над 400 дни

Арсенал също се издъни у дома, гредите не спряха Вила (ВИДЕО)

Страхотен ден за Манчестър Сити в битката за титлата

Нов срив за Ливърпул на "Анфийлд" (ВИДЕО)

Голям удар за Клоп в битката за титлата

Финансови проблеми за Евертън

Собственикът Фарад Мошири готов да продаде клуба

Сити се качи на върха след разгромна победа над Лутън (ВИДЕО)

"Гражданите" спечелиха с 5:1 срещу противника си

Марсиал си тръгва от Юнайтед като свободен агент през лятото

Договорът на французина няма да бъде подновен

Нюкасъл направи за смях жалък Тотнъм и му вкара цели 4 гола (ВИДЕО)

"Свраките" постигнаха разгромен успех над противника си

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки