Стойков размаха пръст на играчите на Левски

Не показахме нищо, не играхме като отбор, бесен е шефът

Стойков размаха пръст на играчите на Левски
Президентът на Левски Лукойл Тодор Стойков размаха пръст на играчите на сините. Легендата на Черно море и Академик София бе крайно разочарован от представянето на клуба при загубата от Ирони Нес Циона с 89:98 на старта на група J от втората фаза на ФИБА къп.
 
Поражението изпрати родния шампион на последно място в класирането, след като по същото време в Ботевград Балкан спечели с 88:82 след продължение срещу Алба Фехервар.
 
"Отборът не показа това, което може, и наистина не съм доволен, особено от първото полувреме, липсваха много елементи от играта. Наистина играхме срещу силен противник, но можехме да спечелим и вината е изцяло в нас.
 
Единственото хубаво нещо е, че до последно публиката ни подкрепяше, благодаря им и съжалявам, че ги разочаровахме. Не съм доволен от играта на нашия отбор.
 
Отсъствието на Христо Захариев (контузен) е най-малкото. Другите, които играха, не показаха нищо. Не играхме като отбор. Нямаше дисциплина, бавна игра.
 
Оправдания много. Въпросът е, че ние не изиграхме правилно мача, макар и срещу силен противник, можехме да победим", бесен бе Стойков след двубоя.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки