Мицански: В България от сън да ме бутнат, трябва да вкарвам

"Моите цели винаги са били високи. Дали ще се реализират – времето ще покаже"

Мицански: В България от сън да ме бутнат, трябва да вкарвам

Нападателят на Славия Илиан Мицански демонстрира самочувствие след победата с 4:0 над Верея в 20-ия кръг на Първа лига. 32-годишният нападател от Сандански вкара две попадения и вече има 4 на сметката си в 11 мача за отбора от „Овча Купел“. 

 
„Конкретно за мача срещу Верея – изпуснахме в началото 2-3 положения, после си вкарахме головете. Първото полувреме реши мача. През второто вече беше формалност. Имахме добри ситуации и най-важното е, че победихме, за да има малко повече спокойствие в нашия отбор.“, коментира Мицански.
 
„Ние не един и два мача подценихме и изпуснахме точки срещу по-слаби противници. Беше време да се събудим и да си вземем точките, които по принцип е задължително да печелим“, добави той.
 
„Мислех, че ще са повече головете ми, ако трябва да съм честен. За съжаление са само 4. Да се надяваме, че през втория полусезон ще станат повече. Най-важното е, че момчетата ме приеха още от първия ден. Чувствам се добре в Славия, имам спокойствие, защото знам, че ми вярват“, каза още бившият национал.
 
„Най-важното за един нападател е да вкарва голове. И на други места съм отбелязвал попадения. Тука, как да го кажа – от сън да ме бутнат, трябва да стана и без да се събуждам да вкарам. Малко или много, в българското първенство съм заслужил да вкарвам голове и да се представям добре“, продълги Мицански.
 
„Моите цели винаги са били високи. Дали ще се реализират – времето ще покаже. Важното е и аз, и момчетата да мислим положително. Хубавото е, че полусезонът завърши без контузии, всичко е нормално. Има настроение. Важното е да се опитаме да приключим добре срещите от редовния сезон. Ако играем добър футбол, ще имам възможност да спечелим още точки“, завърши звездата на Славия.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки