Монтана с лесна победа в Стара Загора

Най-резултатна беше Дебора Филипова с 24 точки

Монтана с лесна победа в Стара Загора

Баскетболистките на Монтана 2003 постигнаха лесен успех със 110:61 при гостуването си на Локомотив Стара Загора в мач от осмия кръг на женската "А" група. Това е седма победата в сметката на момичетата на Стефан Михайлов, които имат и едно поражение. За домакините загубата беше пета, а тимът от Стара Загора има и три победи от началото на сезона.

 
Интрига в срещата нямаше от самото начало, като гостите позволиха на съперника си да вкара едва 7 точки срещу 32 в тяхна полза. Въпреки равностойната втора четвърт, на почивката Локомотив изоставаше с 29 точки (31:60).
 
В третата част Монтана се върна към добрия си ритъм и отново трупаше точки на сметката си, докато съперникът им не успяваше да се възползва от възможностите си и разликата набъбна до 47 точки (84:37) само за пет минути игра. Домакините не успяха да сътворят чудо до края и допуснаха поражение с 49 точки.
 
За Монтана най-резултатна беше Дебора Филипова с 24 точки, Цветомира Шаренкапова завърши с дабъл-дабъл - 19 точки и 11 борби, а Христина Иванова добави 17.
 
Милена Томова наниза 17 точки за Локомотив, а Стефани Пендова добави 14. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки