Томаш: Това беше стандартен Левски

Наставникът на Берое остана много доволен от успеха срещу "сините"

Томаш: Това беше стандартен Левски

 Наставникът на Берое Александър Томаш коментира успеха на тима си с 2:1 над Левски в последна среща преди зимната пауза в първенството. Специалистът похвали своя обор и направи анализ на представянето на "заралии" до момента през сезона.

"Победите са хубаво нещо. Казах и на футболистите, че не се притеснявам от провал. Това е изцяло благодарение на тях. На характера им и амбициите. Искам да им благодаря, защото винаги съм вярвал в себе си, на екипа си и на тези футболисти. Изцяло искахме да объркаме Левски. Играхме без типични крила. Изкарахме крайните ни защитници напред. Имаше технически браг в някои ситуации. Всяка една приказа за Камбуров е излишна. Характерът го води да бъде всеотдаен. Той няма пропусната тренировка, откакто е в Берое. Начинът му на хранене и физическа подготовка… Но не е само Камбуров, искам да отлича всеки. В много мачове ни липсваше късмет. Днес характерът на собствениците и феновете, които стоят зад този отбор, направиха така резултатът да дойде. Имахме късмет да реализираме веднага след гола на Обертан.  Левски беше стандартен", започна наставникът.

"Ние днес поразчупихме нещата и това е благодарение на футболистите. В тази професия винаги ще има критици. Трябва да се научим да приемаме критиката. В България сме злобен народ и всеки иска да даде мнение. Аз си нося кръста, но съм горд с футболистите си. Всеки представлява интерес. Не само футболистите, треньорът също. Когато разбереш какво искаш, рано или късно то ще се случи. Днес ще празнуваме. Обертан, Буш и Яблонски са набелязани от нас. Сега не е моментът да коментираме трансферите. През годината създадохме една увереност. Имахме два мача с Етър и Дунав, които победихме, но имахме колебания. Когато искаш да изградиш нещо, трябва да преминеш през тежки моменти”, коментира Томаш.

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки