Челси не смъква цената на Фабрегас и с пени

Лондончани са неприклонни, искат точно 12 млн. за испанеца

Челси не смъква цената на Фабрегас и с пени

Милан е на път да пропилее възможността да се подсили с още един класен играч тази зима. След като се разминаха със Златан Ибрахимович, сега "росонерите" са на крачка да изпуснат и шанса да се сдобият със Сеск Фабрегас от Челси.

Причината е свързана с финансовите различия между двата клуба. Лондончани са категорични, че няма да намалят и с пени исканията си за подписа на испанеца. Според тях, той струва точно 12 млн. евро, докато "червено-черните" могат да си позволят максимум 8 млн. заради рестрикциите от УЕФА за финансовия феърплей.

Италианците се надяваха да разубедят английския клуб и да се стигне до някакво споразумение. Причината за тези техни надежди е свързана с факта, че договорът на полузащитника изтича в края на сезона и ако не бъде продаден сега, ще си тръгне без пари.

Но лондончани са готови да го изпуснат като свободен агент, отколкото трансферът да не се случи по техните условия. Затова е по-вероятно испанецът да подпише предварителен договор с Милан на 1 януари и да отиде на "Сан Сиро" от лятото.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки