Масова чистка сред чужденците в Левски

Вижте кои са нарочените футболисти

Масова чистка сред чужденците в Левски
Славиша Стоянович иска да се раздели с голям брой футболисти, повечето от които чужденци. Сред тях са вратарят Мартин Полачек, централният защитник Аймен Белаид, халфовете Антони Белмонт и Фелипе Нашименто, нападателите Ривалдиньо и Луан Виана.
 
Раздялата с легионерите обаче няма да е лесна задача. Защото повечето от поставените в черния списък играчи имат дългосрочни контракти.
 
Изключение е Аймен Белаид, който е обвързан с клуба до лятото. На него вече е съобщено, че не попада в плановете на треньора Славиша Стоянович за пролетта и може да си търси нов клуб.
 
С тези, които не пожелаят да разтрогнат контрактите си, ще се търси вариант за преотстъпването им. Такъв е случаят с португалеца Фелипе Нашименто, за когото преди година бяха платени 200 хиляди евро на Динамо Букурещ.
 
Висящ е въпросът с тримата играчи, които се дърпат да преподпишат контрактите си - Милош Цветкович, Давид Яблонски и Жерсон Кабрал.
 
Ако Левски не удължи споразуменията им до края на годината, то те ще могат свободно да преговарят с други клубове от началото на 2019-а, а през лятото да преминат в тях като свободни агенти. Затова няма да е изненада, ако в клуба се получи оферта за някого от тях, той да бъде продаден.
 
На ход са шефовете. Зимата на „Герена" се очертава да е гореща.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки