Краси Балъков: С ВАР резултатите ще са различни

Знам, че имаме потенциал за шестицата, но ще бъде много тежко и трудно, допълни треньорът на Етър

Краси Балъков: С ВАР резултатите ще са различни
Главният мениджър на Етър Велико Търново Красимир Балъков апелира за въвеждане на системата за видеоповторение (ВАР) още през следващия сезон.
 
„Именно тази ВАР система е изключително важна. Дори спортният министър, излезе след нашия мач с Левски и обяви, че тази система до три години трябва да се въведе.
 
Мисля, че тази система трябва да я въведем още догодина, ако ни е възможно. Дори и да струва малко по-скъпо, Футболният съюз трябва да направи всичко възможно да въведе системата“, сподели Краси Балъков в Пресклуб България.
 
„Много неща се случват по време на мач и ако я има ВАР, резултатът ще бъде съвсем различен. А дори и ритъмът на игра може да се промени в някои от отборите. Свързано с неща, които съдията може да види, понякога съдията е далеч от дадена ситуация. И нещо неправилно отсъдено може да се промени. Защото всички сме хора и бъркаме“, коментира още Балъков.
 
„Ситуацията е малко по-различна, в момента имаме 30 точки, в една комфортна зона се намираме, доста работа свършихме. Футболистите се убедиха, че трябва да бъдат постоянни, да гонят постоянно своите цели.
 
Спортно-технически сме много доволни, след като сме на 1 точка след шестия – Черно море. Знам, че имаме потенциал за шестицата, но ще бъде много тежко и трудно“, коментира още главният мениджър на „болярите“.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки