Александър Томаш: В България малко хора запретват ръкави да работят, обичат повече да критикуват

" Дошло е времето да взимаме максимум един или двама", коментира треньорът на Берое

Александър Томаш: В България малко хора запретват ръкави да работят, обичат повече да критикуват

 Треньорът на Берое Александър Томаш бе гост в студио "Дерби", а ето какво заяви пред колегата и водещ на дискусията Георги Симеонов.

 
"В България всеки обича да критикува, но много малко хора запрятат ръкави да работят. Откакто съм треньор на Берое, не контактувам с мениджъри. Имаме екип, който наблюдава предложените футболисти, но последната дума е моя. Опитвам да давам шанс на повече българи, а чужденците са ни под 25 години. За мен в важен целият отбор, а не дали българи или чужденци са водещи", коментира Томаш.
 
"Единственият футболист, който освободихме, е Фирцулеску. Няма да освобождаваме никой друг. Лятото привлякохме 8-9 футболисти. Дошло е времето да взимаме максимум един или двама. Аз и екипът сме трудни за привличане на нови. Трябва да сме убедени. Ако няма такива, за лагера ще пътуваме с повече млади момчета, за да не нарушим баланса в съблекалнята", добави треньорът на Берое.
 
"Не мога да си правя самооценка, но съм извънсистемен играч. Благодарен съм на собствениците, че са дали едно уникално място за работа. Няма разминаване между целите на ръководството и моето. Това е Берое да се превърне във водещ клуб в България. Личната ми цел е много висока. Гледам само нагоре. Знам, че ще има спадове, но това ще ме направи по-добър", завърши младият специалист.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки