Франческо Тоти: Имахме късмет при жребия

"В момента се намираме в труден период, но имаме време до февруари"

Франческо Тоти: Имахме късмет при жребия

Спортният директор на Рома Франческо Тоти призна, че отборът е имал късмет при жребия за осминафиналите на Шампионската лига, който беше изтеглен днес в Нион. Италианският тим ще се изправи срещу Порто в битка за място на четвъртфиналите на надпреварата.

 
"Имахме доста късмет, като се има предвид срещу какви съперници можехме да се паднем, но не можем да подценяваме Порто, които също са много добър отбор. Те играха страхотен футбол в груповата фаза. В момента се намираме в труден период, но имаме време до февруари, за да намерим най-добрата си форма. Мисля, че много неща могат да се променят дотогава", коментира легендата на "вълците". 
 
През миналия сезон Рома достигна полуфиналите на Шампионската лига, след като сензационно отстрани Барселона на четвъртфиналната фаза. 
 
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри сподели в социалните мрежи, че не се притеснява от жребия за 1/8 финалите на Шампионската лига, който отреди тимът му да спори с Атлетико Мадрид. Италианският отбор ще бъде домакин във втората среща с Атлетико.
 
"Който има амбиции, той не се бои", написа италианският специалист в Туитър.
 
Представителят на Барселона на жребия за осминафиналите на Шампионската лига Гийермо Амор заяви, че каталунците няма да подценят своя съперник, след като стана ясно, че ще спорят с Лион за място на четвъртфиналите в надпреварата.
 
Амор изтъкна представянето на френския тим в груповата фаза на турнира, където Лион записа победа и равенство срещу шампиона на Англия Манчестър Сити. 
 
"За да стигнеш до осминафиналите на Шампионската лига, значи го заслужаваш. Тук няма лесни мачове и ако имаш лош ден, можеш да отпаднеш. Ще подходим с уважение към Лион, те са добър отбор. Вижте как се представиха срещу Манчестър Сити в групите", коментира Амор.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки