Стоянович с тежката дума за селекцията

Треньорът не искал нови издънки като Луан Виана

Стоянович с тежката дума за селекцията
Треньорът на Левски Славиша Стоянович ще има тежката дума за всеки един от новите играчи, които се очаква да бъдат привлечени на „Герена", пише „Меридиан мач".
 
Спецът си издействал това право при разговорите със Спас Русев, които е провел преди и след мача с Берое.
 
Той дори е получил правото да търси футболистите, които му трябват у нас и в чужбина. Причината е, че той не искал да се повтори нова издънка като тази с Луан Виана.
 
Бразилският нападател дойде на „Герена" в последния момент преди да затвори пазарът. Таранът обаче има само 11 минути на сметката си, откакто бе привлечен. Той първо трябваше да наваксва с формата, но след това така и не се превърна в конкурент на Станислав Костов и Серджиу Буш.
 
До този момент в съблекалнята има само един играч, който дойде с изричната препоръка от Стоянович - Богдан Вашчук. Халфът обаче не успя да покаже напълно възможностите си, след като се контузи преди дербито с Лудогорец и не успя да се възстанови за останалите мачове до края на есента.
 
Естонският национал обаче ще има възможност да го направи до края на лятото, защото от представянето му ще зависи дали Левски ще го задържи и за следващото първенство.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки