Ферарио Спасов: През втория дял се представяме по-силно

Шумна селекция няма да правим, ще се подсилим най-много с един-двама нови, допълни спецът

Ферарио Спасов: През втория дял се представяме по-силно
Старши треньорът на Монтана Ферарио Спасов изрази надежда, че тимът може да догони лидера Царско село, защото по традиция се представя по-силно през пролетта.
 
"Миналата година по това време бяхме с наведени глави, защото при завръщането си на стадион "Огоста" отборът спечели само една точка. Този път в края на есенния дял от първенството направихме силна серия от пет последователни победи и настроението ни нормално е приповдигнато.
 
Ще посрещнем новата 2019 година като единствения отбор в професионалния футбол без допусната загуба от началото на сезона - 11 победи и шест равни срещи. Радвам се за момчетата, че от мач на мач подобряват играта си, отборът ни има облик и стил, играем офанзивно, вкарваме много голове, а малко допускаме в своята врата.
 
Радват ме също така характерът, който футболистите показват, настроението, с което играят и хъсът и желанието на всеки, излязъл на терена да се раздаде максимално.
 
Младите ни футболисти имат качества, но при тях не ми харесва това непрекъснато лъкатушене, един мач играят много добре, на другия се забелязва спад в играта им. Аз компромис в това отношение не искам да правя, те трябва да знаят, че във всяка среща трябва да играят на върха на възможностите си и да изпълняват поставените задачи", каза Феро пред "Тема спорт".
 
"По традиция Монтана се представя по-силно през пролетта, така че трябва да проведем една целенасочена подготовка и да влезем във втория дял от шампионата в максимално добра форма.
 
Този път много от рано изготвихме програмата за зимната подготовка, лагерът в Алания, Турция, бе уреден още в началото на ноември, ясни са и датите за контролни срещи.
 
Шумна селекция няма да правим, ще се подсилим най-много с един-двама нови футболисти. Седем точки от лидера Царско село не са никак малко, но всичко може да се случи и всичко си зависи от нас. Надявам се на честна битка през пролетта", завърши опитният специалист.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки