В Латвия: Имаме договорка с новия треньор, само чакаме да разтрогне с тима си

Оставям да живеете с малка интрига за него, скоро ще разберете името му, допълни Каспарс Горкшс

В Латвия: Имаме договорка с новия треньор, само чакаме да разтрогне с тима си
Наставникът на Левски Славиша Стоянович изглежда все по-близо до селекционерския пост на Латвия. Президентът на местния футболен съюз Каспарс Горкшс направи завоалирано изказване, от което се разбра, че едва ли не словенецът вече се е разбрал да подпише договор, само пречи настоящият му такъв със "сините". 
 
Той сподели, че новият селекционер е изключително познато име в страната, а Стоянович е именно такъв, след като е бил начело на местния ФК Рига. Освен това специалистът имал действащ ангажимент, от който трябвало да се освободи, за да поеме поста, какъвто е случаят с работещия в България словенец. 
 
Единственото друго спрягано име за поста е това на Виктор Скрипник, който в момента води ФК Рига. Но Горкшс обяви, че не става въпрос за него, което на практика оставя действащия наставник на Левски като фаворит. 
 
"Не мога да реша този проблем в днешния ден, както ми се иска. Въпреки че имаме конкретен кандидат, не мога да разкрия нищо за името му, защото все още има действащ договор с клуба си. Все още не е разтрогнал, затова ще трябва да изчакаме няколко дни, преди да се случи и това", каза Горкшс.
 
"Питате ме дали се касае за Виктор Скрипник. Не мога да ви кажа какво е бъдещето му, той си има договор с клуба си. Колкото за нашия кандидат, мога да ви кажа, че сме се разбрали по всички детайли с него и ни пречи единствено досегашната му работа", отхвърли единия кандидат футболният бос.
 
"Определено няма да ви кажа името му или първата буква от фамилията му. Няма да ви кажа и в коя държава работи, както и първата буква от името на тази страна. Няма да ви кажа колко букви има във фамилията му. Затова ви оставям да живеете с малка интрига, скоро ще разберете името му", обеща шефът.
 
"Единственото, което мога да ви обявя е, че водим преговори директно с него, но и клубът му вече би трябвало да е наясно, че той иска да дойде при нас. Какво ще се случи, ще разберем съвсем скоро", допълни на пресконференцията Горкшс.

 

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки