Погба: Благодарен съм на Моуриньо

Доволни сме, че новият мениджър започна с такава победа, допълни играчът

Погба: Благодарен съм на Моуриньо
Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба изненадващо благодари на вече бившия мениджър на “Червените дяволи” Жозе Моуриньо след успеха на тима си над Кардиф с 5:1.
 
Играчът обаче не пропусна да каже няколко думи за бившия си треньор, за това, че му е помогнал да се развие като футболист. Двамата не бяха в най-добри отношения докато португалецът бе на “Олд Трафорд”, но явно Погба е готов да зарови томахавката.
 
“Знам, че очаквате да каже нащо за Жозе и за днешния резултат. Ясно е, че сме доволни от тази победа. Играхме добре и целият отбор бе на ниво.
 
Но знам, че искате да ме попитате: “Ами при Жозе…” При Жозе спечелихме трофеи и искам да му благодаря за това. Не всичко се получаваше добре, но имаше и хубави неща - спечелихме трофеи.
 
Когато печелиш израстваш като футболист и като човек. Това вече е в миналото, но аз му благодаря. Убеден съм, че вече всички чакат с нетърпение следващия мач и да спечелим нови точки.
 
Искаме да се завърнем на върха. Това е, което имам да кажа. Целият отбор игра добре. Доволни сме, че новият мениджър започна с такава победа, това бе важно и дано продължим в същия дух. Няма да е добре след подобно представяне днес да загубим следващия мач”, заяви Погба.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки