Живко Миланов: Бъдещето ми е свързано с АПОЕЛ

Винаги съм бил боец, давам максимума за отбора си, допълни българинът

Живко Миланов: Бъдещето ми е свързано с АПОЕЛ
Българският защитник Живко Миланов се завърна на терена след 3-месечно отсъствие в кипърския футболен шампионат и помогна на шампиона АПОЕЛ да спечели с 2:0 срещу гостуващия Ермис в последния есенен кръг.
 
След двубоя Миланов беше похвален за представянето си и за показания професионализъм от старши треньора Паоло Трамецани.
 
"Беше приятно да го чуя. Винаги се опитвам да давам най-доброто от себе си и се радвам, че треньорът е го е видял", коментира Миланов, който записа втори пореден мач като титуляр след срещата за купата в средата на седмицата срещу Агия Напа, спечелена с 5:0.
 
"Винаги съм бил боец. Не бях играл през последните три месеца и се радвам, че отново получих възможност. Аз съм професионалист, тренирам здраво, независимо от ситуацията. А на терена винаги се старая да давам максимума за АПОЕЛ", каза още той.
 
"Радвам се, че завършихме годината с победа. Не беше лесно и беше важно да останем високо, защото това е нашата цел",допълни защитникът. АПОЕЛ е лидер в класирането с 32 точки, с точка повече от АЕЛ Лимасол, който днес приема Анортозис. 
 
"Бъдещето ми е свързано с АПОЕЛ. Имам договор за още шест месеца с клуба. Ако те не ме искат, ще седнем и ще разговаряме, но засега мисля само за АПОЕЛ", каза той.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки