КРАХ: Свободното падане на Милан няма край!

Хикс с Фрозиноне може би уволни Дженаро Гатузо

КРАХ: Свободното падане на Милан няма край!

Милан записа пореден срамен резултат в Серия А, след като в първия мач от 18-ия кръг на Калчото записа нулево равенство при визитата си на предпоследния Фрозиноне. 

Отборът на Дженаро Гатузо не познава вкуса на успеха вече четири мача, като в тях не е отбелязал и един гол. Новите загубени две точки почти сигурно означават, че наставникът на "росонерите" ще бъде уволнен, след като получи ултиматум за спечелване на 6 точки от мачовете с Фрозиононе и СПАЛ до края на годината. 

Срещата на Бенито Стирпе премина равностойно през първата част, като дори домакините трябваше да съжаляват, че не се прибраха на почивка с гол аванс, след като попадение в 38-та минута беше анлулирано заради преразглеждане на ВАР след фаул в центъра на терена. 

През втората част Милан продължи да търси победата, но хаосът в предни позиции не донесе нищо продуктивно. Звездата на отбора Гонсало Игуаин на два пъти пропиля отлични шансове да донесе трите точки в последните десет минути и така "росонерите" си тръгнаха само с един пункт. 

По този начин те остават на петото място с 28 точки, колкото има и четвъртият Лацио, но с мач по-малко. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки