ДРАМА: Роналдо влезе и спаси Юве от първа загуба в Серия "А" (ВИДЕО)

Шампионите стигнаха до равен с Аталанта с 10 души, отмениха им гол в 93-та минута

ДРАМА: Роналдо влезе и спаси Юве от първа загуба в Серия "А" (ВИДЕО)

Аталанта бе близо до това да нанесе първа загуба на Ювентус в Серия "А" за сезона, но "бианконерите" измъкнаха равенство 2:2 като гост в доста интересен за наблюдаване мач.

В герой за "бианконерите" се превърна звездата Кристиано Роналдо, който остана на резервната скамейка с оглед натоварената програма на италианския шампион и поредицата от мачове от началото на сезона, но се появи в игра в хода на мача.

Срещата започна по мечтан начин за играчите на Масимилиано Алегри, които откриха резултата още в 3-ата минута, след като Джимсити си отбеляза автогол при центриране отляво в наказателното поле - 1:0!

Домакините обаче не се смутиха особено от ранното попадение и натиснаха своя именит съперник в следващите минути, пренасяйки играта в собствената му половина. Разбира се, основните заплахи идваха от голмайстора на бергамаските Дуван Сапата, който се намира в невероятна форма и не спира да бележи попадения.

И тази среща също не направи изключение!

Нападателят получи топката в средата на полувремето, освободи се от Бонучи и със силен удар матира Войчех Счешни за 1:1 - резултат, при който двата отбора се оттеглиха на почивка.

Втората част започна с натиск на домакините, които стигнаха до пълен обрат в 56-ата минута след нов гол на Сапата за 2:1!

Ситуацията за гостите от Юве стана още по-тежка, след като Родриго Бентанкур бе изгонен заради втори жълт картон.

Въпреки това в игра бе ясно, че ще се появи Кристиано Роналдо, а португалецът за кой ли път демонстрира високата си класа!

Голаджията засече центриране на Марио Манджукич и с глава фиксира крайния резултат в мача 2:2!

В добавеното време Ювентус можеше да стигне и до пълния комплект точки, но гол на Бонучи бе отменен правилно заради засада.

Аталанта - Ювентус 2:2

0:1 Джимсити 3-авт.'
1:1 Сапата 24'
2:1 Сапата 56'
2:2 Роналдо 79'


 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки