Сензациите в пресата: Левски с нова офанзива за Педро Еуженио, бутат Гонзо към Локо Пловдив

Вижте по-интересните заглавия от печата

Сензациите в пресата: Левски с нова офанзива за Педро Еуженио, бутат Гонзо към Локо Пловдив

"Тема: Спорт": Кабрал може и да не се върне

Левски настоятелно прави опити да привлече флангови нападател, което може да означава, че през пролетта Жерсон Кабрал може и да не носи синята фланелка. Ситуацията с холандеца в момента е деликатна. Той има договор до лятото. От "Герена" му направиха официално предложение да го удължи, но Жерсон все още не го е сторил. От 1 януари 2019 година той ще може да преговаря с всеки клуб, който го поиска, а през лятото да премине в него като свободен агент. Точно затова не е изключено да се стигне до негова продажба. Това ще стане факт, ако той не желае да преподпише.

"Тема: Спорт": Левски с нова офанзива за Педро Еуженио

Левски отново има апетити към португалското крило Педро Еуженио. Той бе силно желан от сините и през лятото, но тогава те се разминаха с него. 28-годишният футболист предпочете офертата на второ-дивизионния турски Алтай Измир, който плати откупваща-та клауза в договора му с Берое. Сега обаче той е пред напускане на тима, който изпитва финансови затруднения. Вчера португалецът публикува и снимка от родината си. Под нея той написа: „Обратно в реалността. По-силен от всякога. Дон Педро се завърна“.
 
През есента Еуженио бе съотборник с Иван Иванов, който вече напусна Алтай. 30-годишният бивш роден национал изигра само 6 мача за първенство, преди да се раздели с тима. Еуженио, който може да бъде използван както като флангови нападател, така и като бек, бе на терена в 13 шампионатни мача тази есен, в 10 от тях като титуляр. В тях той успя да отбележи 1 гол. За последно високият 172 сантиметра играч бе на терена на 9 декември – при поражението с 0:1 от Есхишехирспор.
 
Алтай бе в серия от 5 поредни загуби в първенството и за купата, преди да запише 1:1 в гостуването си на Елазъгспор в последния си двубой за 2018 година – на 22 декември. Тимът се намира на 14-о място в класирането на I лига – на 2 над зоната на изпадащите, което не отговаря на заявените в началото на сезона амбиции.
 
От Левски вече са влезли в контакт с Педро Еуженио. На „Герена“ се надяват да не се разминат за втори път с подписа му. Сините обаче го искат само като свободен агент. Те нямат намерение да плащат трансферна сума за правата му.

"Меридиан Мач": Три клуба искат Слави Костов

Три чужди клуба водят сериозна битка за нападателя на Левски Слави Костов, разкриха от "Герена". Голмайсторът на "сините" ще бъде продаден по време на зимната пауза. Чака се в касата на клуба да влязат над 500 000 евро. На този етап от "Герена" пазят в тайна имената на отборите, които водят преговори с Костов, но според запознати става дума за клубове на Изток от България. Очаква се продажбата на нападателя да се финализира до 15 януари.

"Меридиан Мач": Бутат Гонзо за треньор на Локо Пловдив

Георги Иванов може да се завърне на треньорския пост на Локомотив Пловдив. Бивши футболисти на черно-белите са се събрали по празниците и са се обединили около мнението, че младият специалист трябва да поеме отбора възможно най-скоро и да му се даде възможност да наложи идеите си. Гонзо е без работа повече от година, а за последно води Черно море. 
НА ЖИВО: Пирин - Етър 1:1

Сблъсъкът в Благоевград започва в 14:00ч.

Левски иска да продължи положителната серия при домакинството на Славия

"Сините" приемат столичния си съперник на "Герена" от 19:00ч.

Етър и Пирин рестартират шампионата с важен мач

Сблъсъскът в Благоевград започва в 14:00ч.

Етър без Шано за мача срещу Пирин

Французинът не е на разположение на треньорския щаб

Добри новини за звезда на Берое, избегна затвора

Себастиан Вия има поводи за радост

17-годишен младок попадна в групата на Крумовград за мача с Арда

Става въпрос за Николай Данаилов

Вратарят на Локо (Сф): Дано спрем ЦСКА

Вижте мнението му

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Efbet Лига изпревари първенството на Кристиано Роналдо в класация

Вижте подробности

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки